Jaguar Metropool Noord
 

WELKOM THUIS BIJ JLR METROPOOL.

PERSOONLIJKE ALL-INSERVICE. SPECIAAL VOOR U.

 

Uw thuis voor Jaguar en Landrover: met die visie wil JLR Metropool het onderscheid maken. Concessiedirecteur Metropool Noord Jourik Hansma zag de wereld door de digitalisering heel onpersoonlijk worden en wou zijn klanten dankzij een warme en professionele service eerst en vooral laten thuiskomen. Een gemotiveerd team en jarenlange expertise maken van de concessie één vaste, vertrouwde plek waar de klant voor alles terecht kan.

SALES & AFTER SALES

Klantgerichte en vakkundige service vormt de rode draad zowel voor, tijdens als na aankoop van uw nieuwe wagen. Wij willen dat de klant zich gewaardeerd voelt vanaf het moment dat hij de concessie binnenstapt. Advies nodig of pech onderweg? Ongeacht waarvoor, ons team helpt u met veel plezier verder.

PERSONALISATIE

Onze persoonlijke aanpak ligt in het verlengde van ons aanbod: Metropool Noord is immers de enige Belgische Jaguar Land Rover concessie die beschikt over een “personalisation area”. Hier kan u uw droomwagen configureren op een tablet en alvast bewonderen op groot scherm. Daarnaast kan u met een brede waaier aan accessoires voor uw wagen én uzelf uw rijbeleving nog aangenamer maken.

 

COMFORTABELE LOUNGE

Onze lounge heeft alle voorzieningen om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken. Neem een drankje, lees een brochure, kom even tot rust. Onze zaak voldoet volledig aan de Jaguar Land Rover normen, maar springt er in ons streven naar huiselijkheid toch bovenuit. 

 

CARROSSERIE

Problemen met de wagen komen altijd ongelegen en onverwacht. Ook voor carrosserie- en herstelwerk wil Metropool Noord een vast vangnet bieden. Kleine herstellingen doen we zelfs meteen en zonder afspraak. Ons gedreven team leergierige techniekers doet er alles aan om uw wagen zo snel mogelijk terug de oude (of beter!) te maken.

 

Lees meer