Jaguar Metropool Noord
 

Carrosserie metropool

 

Herstellings-en carrosseriewerken aan uw beschadigde wagen, welk merk dan ook? Alles in huis uitvoeren: van het plaatwerk tot een prima spuitjob in de eigen spuitcabine? En dat allemaal op punt gesteld vanuit een onwaarschijnlijke jobfierheid? Carrosserie Metropool is dé plek waar dit allemaal gebeurt. Een veilige thuishaven voor uw auto die na een ongeval in geen tijd weer de oude is. Misschien zelfs beter!?

Bij Carrosserie Metropool gaat het om veel meer dan het herstellen van de schade aan een wagen. Bij Metropool willen we mensen vooral gelukkig maken, ongeacht het merk van de auto waarmee ze rijden. Elk erkend hersteller heeft het over de beste kwaliteit tegen de goedkoopste tarieven, uitstekende vakmensen, garanties én de vanzelfsprekende vervangwagen. Wel, ons is het voornamelijk te doen om de mensen achter onze klanten.

Het is toch altijd schrikken als u iets voor hebt met de wagen. Metropool staat u als trouwe partner bij in dat moeilijke proces; van assistentie bij de verzekeringsaangifte tot de aflevering van uw prachtig herstelde auto. Met een brede glimlach rijdt u bij ons weer de deur uit. Weliswaar voorzichtig, hé.

 

SNELLE SERVICE

Wij zorgen ervoor dat de termijn tussen leveren en afhalen zo kort mogelijk is. Daar kan u op rekenen !

 

VRAAG NU UW OFFERTE OP

EIGEN PAINTATELIER & EUROGARANT LABEL

Het juiste materiaal, zoals een eigen paintatelier, zorgt ervoor dat we de juiste leverancier zijn voor de job.

 

PERFECTE SERVICE

Onze vakmensen leveren de kwaliteit af die u wenst. Ook daar kan u op rekenen! We zijn aangesloten bij Keurmerk Eurogarant én leveren we 2 jaar garantie op de geleverde werken. 

 

 

CONTACTEER ONS