Jaguar Metropool Noord
 

Special Vehicle Operations (SVO)

METROPOOL NOORD IS EEN OFFICIEEL SV SPECIALIST CENTER

 

 

SVO biedt exclusieve modellen, in beperkte aantallen geproduceerde collectors editions en high specification-modellen. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opzienbarende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

Doordat Metropool Noord een erkend SV Specialist Center is, krijgt u als klant meer voordelen!

-  Extra condities die enkel geldig zijn bij een officiële SVO dealer
- SVO testwagens ter beschikking voor demonstratieritten
- SVO wagens in de showroom
- Unieke premium kleurstalen en afwerkingsmaterialen
- Sterk opgeleide SVO specialist ter plekke
- SVO vervangwagen voor tijdens uw onderhoud of andere werkzaamheden

F-Pace SVR

De nieuwe opwindende SVR-evolutie omarmt alle luxe en gebruiksgemak van de standaard F-PACE, maar haalt toch het maximale uit het potentieel van de auto. Dankzij de 5.0 liter V8 Supercharged motor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

Ontdek dit model

F-Type svr

Met de F-TYPE SVR, die is ontworpen voor pure, absolute kracht, wordt u in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u gelanceerd, om een uiteindelijke topsnelheid te halen van 322 km/u. Met de opnieuw afgestemde aërodynamica, een actieve achterspoiler in carbon fibre en de intelligente All Wheel Drive overbrenging beleeft u het summum van supercar-prestaties onder alle omstandigheden.

Ontdek dit model 

SVO TECHNICAL CENTRE

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons technical Centre in Warwickshire, Engeland – het resultaat van een investering van 20 miljoen Britse pond. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m² en beschikt over meer dan 40 compartimenten voor technische inspectie en een lakstraat van wereldklasse.