Jaguar Metropool Noord
 

New Jaguar F-Pace | LUXURIOUS, CONNECTED, ELECTRIFIED

NU OOK IN PLUG-IN HYBRIDE

 

"The new F-PACE is dynamic and assertive with an elegant stance on the road – it represents a significant development of Jaguar design language. The heightened luxury and attention to detail inside the F-PACE with seamlessly integrated state-of-the-art technologies ensure both driver and passengers feel a real sense of occasion whenever they get in the vehicle."

JULIAN THOMSON
JAGUAR DESIGN DIRECTOR

Plug-in Hybride

De Plug-in Hybride-aandrijflijn van de P400e heeft een systeemkoppel van 640 Nm. De geavanceerde elektromotor wordt gevoed door een 17,1 kWh lithium-ion-batterij en helpt om de CO2-emissie tot 49 g/km* en het brandstofverbruik tot 2,2 l/100 km* te beperken. 

 

Vraag een offerte aan

Vernieuwd interieur

Het geheel nieuw ontworpen interieur van de Jaguar F-PACE is extra luxe en verfijnd en biedt ook verbeterde connectiviteit. Het nieuwe dashboard oogt modern, dynamisch en is nu meer op de bestuurder gericht. De middenconsole loopt in een scherpere hoek over in het dashboard en biedt plaats aan een optionele draadloze oplader voor daarvoor geschikte smartphones én meer bergruimte.

Vraag een offerte aan

Geavanceerde MHEV-technologie

De geavanceerde MHEV-technologie voor de vier- en zescilinder dieselmotoren en de zescilinder benzinemotoren, is uitgerust met een Belt integrated Starter Generator (BiSG). Die kan tijdens remmen en gas los de kinetische energie die anders verloren gaat, terugwinnen. 

Vraag een offerte aan