Jaguar Metropool Noord
 

Autoprijzen - Brextiverklaring

Jaguar Land Rover wil haar klanten in België en het Groothertogdom Luxemburg verzekeren dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het kopen, rijden of onderhouden van een Jaguar of Land Rover indien de Brexit doorgang vindt.

Wij geven een ‘prijsbeschermingsgarantie’ af voor klanten die een auto willen bestellen bij één van onze officiële verdelers, en wij zetten deze garantie voort voor nieuw te plaatsen aankooporders, zelfs wanneer importheffingen of belastingen stijgen als direct gevolg van het verlaten van de EU door het Verenigd-Koninkrijk.

De prijsbeschermingsgarantie geeft onze klanten essentiële geruststelling wanneer zij op dit moment de aankoop van een auto overwegen.

Om in aanmerking te komen voor de prijsbeschermingsgarantie gelden de volgende voorwaarden: een officieel koopcontract moet zijn ondertekend door de klant en een productiedatum voor deze specifieke auto moet zijn bevestigd in geval van een individuele fabrieksorder.

Iedere significante verandering in een toekomstige handelsovereenkomst tussen het Verenigd-Koninkrijk en de Europese Unie als gevolg van de Brexit, kan op lange termijn van invloed zijn op de hoogte van prijzen, invoerrechten en belastingen, maar totdat alle consequenties van de Brexit bekend zijn, bieden wij deze prijsbeschermingsgarantie. Deze blijft minimaal actief tot de huidige Brexit deadlinedatum van 31 januari 2020. Wij zetten ons tevens in om, in samenwerking met de Britse overheid, toekomstige handelsrelaties te waarborgen om gevolgen voor onze klanten te minimaliseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw officiële Jaguar Land Rover verdeler.